Foto-vest: Magla se opet spustila na Niš

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Magla se opet spustila na Niš

"Ne vidi se prst pred okom" i "prati samo belu liniju", česte su rečenice ovih večeri u Nišu koji je prekriven maglom koja je, kako pokazuju merenja, neretko puna čađi. Magla se i sinoć ponovo spustila na Niš i jedino su se novogodišnji ukrasi u njoj videli. Automobili i građani su morali da se kreću sporo i oprezno, a kako je to izgledalo u centru grada zabeležio je fotograf Južnih vesti Vanja Keser.

Magla se ponovo spustila u grad; foto: Vanja Keser Zagrljen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u magli je Niš ovih dana. Posebno se ništa nije videlo od nje u nedelju, ali i sinoć kada je vidljivost bila svega metar-dva.

U galeriji možete videti kako je maglovito veče kroz objektiv foto-aparata video fotograf Vanja Keser.

Podsetimo, osim guste magle, u nedelju su bile znatno povišene čestice čađi i prašine i Niš je zbog toga ocenjen kao "jako zagađen" grad, ali nadležni ništa ne čine na preventivi i građani se zbog toga često žale.

Magla se ponovo spustila u grad; foto: Vanja Keser

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.