Formirano i Medijsko udruženje poslodavaca Srbije

Izvor: NTV.rs, 08.Avg.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formirano i Medijsko udruženje poslodavaca Srbije

Osnivačkom skupštinom u Ćupriji formirano je Medijsko udruženje poslodavaca Srbije, na čijem će čelu biti direktor Niške televizije, Boban Rajković. Osnivanje udruženja poslodavaca za sada je podržalo 18 medijskih kuća. Prena rečima predsednika novog udruženja, Bobana Rajkovića, ciljevi udruzenja su borba za interese medijskih kuća koje su ga osnovale, ali i socijalni dijalog sa sindikatima medijskih radnika. Neophodnost socijalnog dijaloga u medijskoj sferi nedavno je gostujući u Beogradu istakla i Renata Šreder, predsednik Evropske federacije novinara.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Samostalni sindikat NTV-a: Samo 3% od takse dovoljno za regionalne javne servise (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Avg.2014

Saopštenje Izvršnog odbora samostalnog sindikata Niške televizije:. „Izvršni odbor samostalnog sindikata Niške televizije apsolutno se protivi donošenju seta medijskih zakona, jer su u suprotnosti sa Ustavom Republike Srbije i diskriminišu celu Srbiju južno od Beograda.. U izradi Zakona su...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.