Fond Dejan Mančić raspisuje Konkurs za mlade autore

Izvor: RadioCity.rs, 15.Maj.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fond "Dejan Mančić" raspisuje Konkurs za mlade autore

Tematika zbirke pesama je slobodna a rukopis treba da bude do 80 strana. Na konkurs se dostavlja jedan primerak rukopisa otkucan na pisaćoj mašini ili kompjuteru i potpisan šifrom. Krajnji rok dostave je 21.maj 2018.godine. Rukopis treba dostaviti na adresu: Fondacija "Dejan Mančić", Bubanjska 12, 18 000 Niš.
Izbor rukopisa za objavljivanje obaviće stručni žiri imenovan od Upravnog odbora Fondacije. Rezultat konkursa biće objavljen 21.juna 2018. godine u glasilima koja su objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << konkurs. Autor odabranog rukopisa legitimisaće se kod Fondacije tako što će sa rukopisom dostaviti, u posebnoj zatvorenoj koverti, podatke o sebi: ime, adresu i najvažnije bio-bibliografske podatke.
Fondacija će odabrani rukopis objaviti u vidu knjige do isteka godine u tiražu od 300 primeraka. Autoru će pripasti 100 primeraka njegove knjige, a ostali tiraž će pripasti fondu. Autor je obavezan da o trošku Fondacije učestvuje u promotivnim aktivnostima povodo njegove knjige koje će organizovati Fondacija. Rukopisi prispeli na konkurs neće biti vraćeni autorima.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.