Izvor: NiskeVesti.rs, 07.Avg.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA AKCIJA HAPŠENJA SRBA Nišlije Pink Panteri pali u Barseloni

Pet uhapšenih Srba, članova bande "Pink Panter" u Barseloni, uspelo da za samo 48 sekundi uzme iz zlatare "Gracija" u Barseloni plen od 400.000 evra, pišu španski mediji.

Njima je posao, međutim, pokvarila policija koja ih je uhapsila po izlasku iz zlatare i stavila lisice na ruke Beograđaninu Branku Ćupurdiju (35), Leskovčaninu Milanu Denčiću (24) i Nišlijama Nikoli Milovanoviću (28), Stefanu Živiću (25) i Marijanu Nikoliću (30).
Oni su već izvesno vreme bili >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << pod prismotrom srpske, nemačke i španske policije.

Foto: RAS Srbija
Tako je jedan od njih praćen praktično od ulaska u avion prošlog ponedeljka u Beogradu.
Opširnije na Blic.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte filmsku akciju hapšenja Leskovčanina i Nišlija u Barseloni

Izvor: juGmedia, 07.Avg.2016

LESKOVAC / NIŠ – Pet uhapšenih Srba, članova bande „Pink Panter“ u Barseloni, uspelo da za samo 48 sekundi uzme iz zlatare „Gracija“ u Barseloni plen od 400.000 evra, pišu španski mediji...Njima je posao, međutim, pokvarila policija koja ih je uhapsila po izlasku iz zlatare i stavila...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.