Izvor: RTV 5, 07.Sep.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisije TV5 i dalje najgledanije u niškom etru

I pored loše materijalne situacije Niš ima dobro novinarstvo i novinare, zaključuje agencija Lubris ekstra nakon sprovedenog istraživanja. Isto istraživanje pokazalo je da u takvom novinarstvu - novinari i emisije televizije pet zauzimaju najznačajnije mesto.
U kategoriji jutarnji kontakt program emisija “Niško jutro” urednika i voditelja Dragana Žike Stojanovića ubedljivo je najgledanija sa čak 57 odsto udela u ukupnoj gledanosti.
U kategoriji informativni politički program bez premca je emisija “Podatak plus”, koju uredjuje i vodi Danijela Ivanković.

U kategoriji političkih emisija isto istraživanje je pokazalo da dve emisije Televizije 5 dele titulu sa ukupnim udelom gledanosti od čak 56 odsto. To su emisije “Odgovorni” autora i voditelja Dušice Dejić i “Rasprave” Zorana Marjanovića.
Uzimajući u obzir da su vesti Televizije 5 u samom vrhu po gledanosti, naša medijska kuća je potvrdila dugogodišnju dominaciju u niškom etru na polju informativno političkog programa.
Istraživanje agencije Lubris ekstra sprovedeno je od januara do avgusta ove godine na uzorku od 1280 ispitanika.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.