Eksplozija bombe u automobilu u centru Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Avg.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija bombe u automobilu u centru Niša

Tri osobe su povređene, od kojih dve teže, kada je eksplodirala bomba ispod automobila u centru Nišu, nezvanično saznaje RTS.

Kako RTS-a saznaje, bomba je bila postavljena ispod belog "golfa" vranjskih registarskih tablica.

Među povređenima su vlasnik automobila i prolaznici.

U Urgentnom centru u Nišu potvrđeno je dopisniku RTS-a da su primljene tri osobe od kojih dve imaju teške povrede.

Jedadan studen je u teškom stanju i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << se na Grudnoj hirurgiji, još jednom mladiću je amputirana potkolenica i on se nalazi na Vaskularnoj hirurgiji, dok je devojci sanirana povreda stopala i ona je puštena na kućno lečenje.

Pričinjena je materijalna šteta na još tri automobila koja su se nalazila u blizini "golfa", kao i na staklima obližnjih lokala.

U policiji je potvrđeno da je u 2.30 u Ulici cara Dušana u centru Niša odjeknula eksplozija.

Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem, za koji se Viši javni tužilac izjasnio da se radi o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.