EKSPLODIRALO BROJILO: Povređen predsednik Go Crveni Krst

Izvor: NiskeVesti.rs, 24.Mar.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLODIRALO BROJILO: Povređen predsednik Go Crveni Krst

Predsednik Gradske opštine Crveni Krst Miroslav Milutinović povređen je sinoć kada je eksplodiralo pomoćno brojilo u njegovoj porodičnoj kući. On je zadobio opekotine prvog stepena po licu i rukama.

Milutinović je za Niške Vesti rekao da povrede nisu ni malo naivne, ali da se oseća dobro. Objašnjava da se sve dogodilo u njegovoj porodičnoj kući, kod Banovine, u lici Anete Andrejević.
"Čuo sam da je u brojilu nešto pucketalo, kada sam prišao da pogledam >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << o čemu se radi ono je odjednom eksplodiralo", rekao je  Milutinović Niškim Vestima.
On je dodao da je čuo da je u njegovom komšiluku takođe buknula brojila u još nekoliko kuća.
Milutinović je dobio terapiju i neko vreme će ostati kod kuće.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.