Dva ponuđača za kupovinu NTV

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva ponuđača za kupovinu NTV

Ponude za kupovinu Niške televizije dostavio je konzorcijum “Narodnih novina” u vlasništvu Vitka Radomirovića i Slađane Ostojić, kao i Aleksandar Živadinović, izvršni direktor marketing službe NTV. 

Kako je Južnim vestima potvrdio direktor Niške televizije Boban Rajković, na današnjem otvaranju prijava uočeni su formalni nedostaci, te će ponude biti otvorene za nekoliko dana.

Fotokopije ličnih karata oba ponuđača nisu overene, a i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << član ugovora konzorcijuma treba da se promeni. Kada budu dopunili dokumentaciju, komisija to treba ponovo da verifikuje i potom se otvaraju ponude - objašnjava Rajković.

Podsetimo, na prvom javnom nadmetanju za kupovinu NTV jedinu ponudu dao je konzorcijum koji čine niški biznismen Dragan Milošević i “Narodne novine”, ali je ona odbijena jer nije kompletna.

U drugom krugu privatizacije vlasnik “Narodnih” se udružio sa Slađanom Ostojić, glavnim i odgovornim urednikom televizije “Zona plus”.

Inače, kako prva prodaja nije bila uspešna, ovog puta početna cena Niške televizije iznosi 37.500 evra, što je upola manje od cene u prvom javnom nadmetanju.

Niška televizija poslednjih mesec dana opstaje sa svega 6 zaposlenih jer je njihovih 75 kolega uzelo otpremnine i zvanično napustilo Nišku televiziju. Podsetimo, nakon toga je grupa Nišlija nezadovoljnih zbog privatizacije NTV-a organizovalo nekoliko protestnih šetnji i vožnji kroz grad.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sudbina NTV i dalje neizvesna

Izvor: NTV.rs, 28.Sep.2015

U Beogradu su danas otvorene prijave za kupovinu NTV. Depozit su uplatili Aleksandar. Živadinović, izvršni direktor marketinga NTV, kao fizičko lice i konzorcijum koji, kao fizičko lice, čine Slađana Ostojić, rukovodilac televizije Zona plus i Narodne novine koje su u vlasništvu porodice Radomirović.. Prijave...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.