Drvo usmrtilo baku i unuku

Izvor: B92, Tanjug, 11.Sep.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drvo usmrtilo baku i unuku

Niš -- Baka i njena unuka poginule su jutros u krugu crkve na Panteleju, u Nišu, kada je na njih pala velika grana drveta lipe, sa visine oko osam metara.

Draginja Manić iz Hitne pomoći je kazala da se nesreća dogodila oko 9 časova, a da su baka, starosti oko 60 godina, i unuka, uzrasta oko 10 godina, poginule na licu mesta.

Manićeva je navela da je baka imala višestruki prelom kičme, a devojčica teške povrede glave. Istraga o tom događaju je u toku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Grana lipe se otkinula iz krošnje stabla, kako se pretpostavlja zbog starosti.

O negovanju stabala u Pantelejmonskoj crkvi, kako javlja internet portal Južne vesti, brigu vode sveštenici ovog hrama, a ne javno komunalno preduzeće Gorica.

U petak je u ovoj crkvi održano bogosluženje povodom Jovana Krstitelja koji se po pravoslavnom kalendaru proslavlja danas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.