Drugi međunarodni kongres pravoslavnih naučnika u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi međunarodni kongres pravoslavnih naučnika u Nišu

Međunarodna konferencija “Obrazovanje, kultura, nauka” otvoriće drugi kongres pravoslavnih naučnika “Hrišćanstvo i izazovi savremenog društva” u utorak 28. maja od 19 sati u velikoj sali Univerziteta u Nišu.

Kongres će biti održan 28. i 29. maja, a očekuje se učešće naučnika iz više zemalja.

Organizatori su Međunarodna prosvetna društvena organizacija (MPOO) “Objedinjenje pravoslavnih naučnika” iz Rusije i niško odeljenje ove organizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Univerzitet u Nišu, Centar za vizantijsko-slovenske studije i Međunarodni centar za pravoslavne studije iz Niša.

Prva konferencija pravoslavnih naučnika pod nazivom “Pravoslavlje i nauka” održala se 2017. godine, sa ciljem da pokaže kako vera i nauka uspešno koegzistiraju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.