Dodeljene Konstantinove stipendije (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 12.Dec.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene Konstantinove stipendije (VIDEO)

Na 10-godišnjicu programa “Pokreni se za budućnost” kompanija „Filip Moris“ uručila je najboljim studentima niškog Univerziteta Konstantinove stipendije. Dobitnik je po jedan najuspešniji student sa svih 13 fakulteta, a i još trojica koju je nagradio sam Program. Zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković kaže da će se založiti da svi dobitnici Konstantinove stipendije dobiju posao u Nišu.

Priznanja i stipendiju u iznosu od 175.000 dinara dobilo je trinaestoro najuspešnijih. Standardi su bili visok prosek, projekti, društvenokoristan rad, i rezultati dolaze sami.Kroz program „Pokreni se za budućnost“ Kompanija „Filip Moris“ do sada je pomogla oko 1000 studenata. Čestitke i važnu podršku dali su i predstavnici Grada.
Nakom decenije rada, u programu “Pokreni se za budućnost” dodeljeno je 26 Konstantinovih stipendija, 13 Konstantinovih priznanja, i sprovedeno 77 studentskih projekata.
 
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uručene stipendije najboljim studentima

Izvor: Akter, 12.Dec.2013

Kompanija "Filip Moris" nagradila je danas po jednog najboljeg studenta sa svakog od 13 fakulteta Univerziteta u Nišu stipendijom u iznosu od po 175.000 dinara

Nastavak na Akter...

Konstantinove stipendije najboljima

Izvor: RTS, 12.Dec.2013

Trinaestoro studenata niških fakulteta dobilo je Konstantinovu stipendiju od 175.000 dinara za postignute rezultate i aktivnosti korisnih za zajednicu. ..Konstantinovu stipendiju od 175.000 dinara dobilo je trinaest studenata niških fakulteta...Priznanje Programa "Pokreni se za budućnost", kompanije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.