Dobrom idejom do investicije fonda “Eleven”

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrom idejom do investicije fonda “Eleven”

Za IT timovi i firme koje imaju biznis ideju i žele da se prijave za poslednju “rundu” investicije koje daje start-ap poslovni akcelerator iz Bugarske “Eleven” biće organizovan susret u utorak 3. marta u Nišu.

U “Deli centru” (Balkanska ulica br.2) od 11 do 16 sati zainteresovane ekipe i pojedinci imaće priliku da razgovaraju sa ljudima koji su već prošli kroz ovakve programe, poput Ivana Vesića, osnivača VetCloud-a i predstavnika NiCat klastera.

Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << otvoreno i takozvano “pitch” takmičenje starta-pa gde se timovi mogu predstaviti i tako povećati svoje šanse za poziv u akcelerator.

Susret je otvoren za sve koji žele da dobiju iskreni “feedback” o svojim projektima i nauče nešto više o tome kako “Eleven” fond vrši selekciju, koji su uslovi za investiciju i kako je u samom akceleratoru. Oni koji žele da predstave svoj projekat, treba da se registruju do 1. marta na ovom linku.

Sofijski “Eleven” fond uputio je poziv srpskim start-apovima, koji će biti otvoren do 8. marta. Za od 10 do 15 ekipa biće izdvojeno oko pola miliona evra, a sve one biće u prostoru ovog  poslovnog akceleratora u Sofiji. Tamo će imati pomoć eksperata i tehničku podršku.

Inače, u poslednje dve godine ovaj fond je u 12 srpskih timova uložio preko 1 milion evra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.