Do 19 sati povremeno bez vode Gabrovac, Kalač brdo i Mokranjčeva

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do 19 sati povremeno bez vode Gabrovac, Kalač brdo i Mokranjčeva

Zbog kvara na magistralnom cevovodu iznad gabrovačkog puta, u četvrtak od 8 do 15 sati povremeno su bile bez vode ulice u južnim, pretežno višim delovima Niša, a slavine će ostati suve do 19 sati samo u pojedinim delovima grada.

Trenutno se, kako kažu u JKP "Naisus", radi na stabilizaciji vodosnabdevanja, a većina korisnika južnog dela Niša dobilo je vodu.

Korisnici naselja Gabrovac i Kalač brdo kao i žitelji u Mokranjčevoj ulici, vodu će dobiti do 19 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za kada je predviđena normalizacija vodosnabdevanja - poručuju iz JKP "Naisus".

Podsetimo, bez vode su bili korisnici u visinskoj zoni iznad ulica Braće Ignjatović, Njegoševe, Bubanjske, Bubanjskih heroja, zatim naselje Pasi Poljana, Gabrovac, Mokranjčeva, put za Donje Vlase i deo Ledene Stene od Malojastrebačke pa naviše.

Danas se radilo i na Bulevaru Svetog cara Konstantina, u ulicama Jovana Skerlića, Ivana Gorana Kovačića, Mihajla Golubovića, Ćirila i Metodija, Nikolaja Velimirovića, Jovana Jovanovića Zmaja, Bujmirskoj u naselju Šljaka, Ljubomira Nikolića, Mramorskoj, Jablaničkog odreda, Marina Držića i Matejevačkom putu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.