Divlje jagode večeras u dvorištu Univerziteta!

Izvor: RadioCity.rs, 29.Jun.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divlje jagode večeras u dvorištu Univerziteta!

Osnivač i frontmen Divljih jagoda, Sead Zele Lipovača, gostujući nedavno na City radiju rekao je da ga za Niš vezuju jako lepa sećanja. On se seća davnih dana kada su Divlje jagode nastupale u Nišu i nikada neće zaboraviti euforiju fanova, čak i posle koncerta, koju nisu očekivali.

“To je bio jedan od naših možda prvih koncerata na turneji “Motori”. Bili smo smješteni u hotelu u centru grada. Sišli smo uobičajeno da popijemo kafu ili pojedemo sladoled, a onda se >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << odjednom tu u kafeu hotela stvorila grupa euforičnih devojaka, koje su uzvikivale naša imena, bila je vriska, a ja uopšte tada nisam bio svjestan da smo toliko bili popularni. Dobro se sjećam te scene. U Nišu imam poznanike i prijatelje. I sada imam osećaj da sam dobrodošao”, rekao nam je Zele.

Organitatori večerašnjeg koncerta su Musicland Studio i SKC, a karte se mogu kupiti u Ministarstvu, Vintage shop-u, Energy shop-u, CD sound-u i Musicland studiju. Cena karte do 18 sati je 800 dinara, a na ulazu u Banovinu biće 1.000  dinara. Početak koncerta je planiran za 21 sat.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.