Direktor niškog Vodovoda ne plaća vodu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor niškog Vodovoda ne plaća vodu

Dejan Andrejević, prvi čovek JKP “Naisus” i narodni poslanik, dva puta je sklopio ugovore o otplati dugova za komunalije, ali neredovno plaća i rate i redovnu potrošnju, pa mu je trenutno ukupno dugovanje 438.836 dinara.

Kako prenosi list “Blic” stan na koji se odnose dugovanja je u vlasništvu Andrejevićeve majke, ali pisana izjava dokazuje da on tu živi i da je sve dugove preuzeo na sebe.

Andrejević je prvi ugovor o reprogramu dugova za komunalije potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << krajem januara prošle godine, ali, kako piše “Blic”, ugovor nije poštovao i kasnije je potpisao novi.

Tim drugim ugovorom koji je potpisao sa “Objedinjenom naplatom” priznao je ukupna dugovanja od 452.584 dinara i obavezao se da će to izmiriti u 48 mesečnih rata.

I ovaj dug, kako piše poznati dnevni list, plaća neredovno tako da je trenutno po ugovoru dužan 414.866 dinara, dok za redovnu potrošnju duguje 33.636 dinara.

Direktor Vodovoda nije hteo da komentariše dugovanja uz konstataciju da “nema imovinu, niti ima dugovanja”, a da li plaća tuđe dugove, kako je rekao, to je njegova stvar.

Podsetimo, Andrejević je odnedavno i narodni poslanik, a radnici niškog Vodovoda su ga optužili da na sednice Narodne Skupštine ide službenim kolima Vodovoda.

Novinarima Južnih vesti Andrejević ranije nije hteo da dostavi informacije o visini svoje plate, a dok je bio šef kabineta gradonačelnika Niša, zaposlio je svog brata dva puta, u dva javna preduzeća.

Prvo zaposlenje u niškom “Parking servisu” odobrio je gradonaćelnik Zoran Perišić, pa je Dejanov brat kasnije zaposlen u Vodovodu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.