Direktor Hitne u Nišu u ostavci, račun u blokadi?

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Mar.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Hitne" u Nišu u ostavci, račun u blokadi?

Kako je portal Južna Srbija Info, nezvanično saznao i preneo, direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Nišu podneo je ostavku prošle nedelje.

Informacija nije potvrđena, ali da u "Hitnoj" postoje problemi govore informacije o blokadi računa ove ustanove.


Kako saznajemo, račun Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Niš je blokiran još 9. marta zbog prinudne naplate radnika Stomatološke službe.

Rad ove zdravstvene ustanove nije ugrožen, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za medije, direktor Saša Milutinović.

Milutinović ističe, da je samo smanjena antibiotska terapija kod odraslih pacijenata, a kojima pritom to nije hitna terapija.

On takođe podvlači, da nema razloga za brigu i da funkcionisanje ustanove ne može biti dovedeno u pitanje.

U sardnji sa Ministarstvom zdravlja i Gradom, činimo sve da nađemo izlaz iz ove situacije i pronađemo sistemsko rešenje za ubuduće (Milutinović).

Po rečima Milutinovića, račun je blokiran jer su radnici Stomatološke službe, pustili nalog za prinudnu naplatu, zato što im kasne plate.

Inače, ovi radnici nisu predviđeni kadrovskim planom Ministarstva zdravlja i imaju status neugovorenih radnika

A, o vestima, o njegovoj navodnoj ostavci, nije bilo komentara za medije.

.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.