Deponija godinama na trotoaru ulice u Durlanu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2024, 12:27

Deponija godinama na trotoaru ulice u Durlanu

Palete, stari oluci i prozori, kao i drugi otpad, nalaze se na trotoaru Ulice Ledi Pedžet u Nišu, a ova deponija, kažu žitelji ove ulice, stoji tu već godinama iako su više puta pisali komunalnoj inspekciji.
Stoji tu već godinama; foto: čitalacNa problem deponije koja je duga oko 6 metara i prostire se na trotoaru ove ulice u Durlanu, ukazali su njeni stanovnici. Kažu da iz nje izlaze pacovi, miševi i bubašvabe i da strahuju zbog dece.
Deca i kada se igraju loptom, ako ista bude slučajno odletela tamo, ne možemo da je dohvatimo,a da ne pričam ako kola naiđu da nemaju gde da se sklone - priča jedna od žiteljki ove ulice.
Kaže da su se obraćali komunalnoj inspekciji, ali da problem nije...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.