Deo Vizantijskog bulevara i tri niška sela bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2020, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Vizantijskog bulevara i tri niška sela bez vode

U selima Čukljenik i Paligrace je neophodna popravka vodovodne mreže i meštani će do 15 sati biti bez vode, koje je isključena i u selu Rujnik, a u JKP Naissus kažu da će tamo od 11 do 15 sati biti postavljena cisterna. Kvar radnici popravljaju i na Vizantijskom bulevaru.

U Vodovodu kažu da će po nalogu Štaba za vanredne situacije biti poslata auto-cisterna sa pijaćom vodom u selo Rujnik koje je bez vode, a stajaće kod zadružnog doma od 11 do 15 sati danas. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Pijaće vode nema ni u Čukljeniku i Paligracu i u Vodovodu očekuju da će popravka trajati do 15 sati.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u selu Čukljenik, pored škole. Isti radovi obavljaju se i u selu Paligrace, u I ulici levo. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati - dodaju u Vodovodu.

I na Vizantijskom bulevaru, blizu "Lidla", radnici moraju da kopaju, dodaju u JKP Naissus, jer se pojavila voda na bedemu i do 15 sati će deo ovog niškog bulevara biti bez vode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Duvanište, Paligrace i Sečanica bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2020, 10:53

Zbog radova na popravci vodovodne mreže do 15 sati vodu neće imati stanovnici niškog naselja Duvanište, kao i meštani sela Paligrace i Sečanica, najavljuju iz JKP Naissus. ..Radovi se nastavljaju na vodovodnoj mreži na Vizantijskom bulevaru, u blizini Lidla, kažu iz Vodovoda...Zbog popravke distributivnog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.