Dečja nedelja u Nišu uz koncerte, knjige i radionice

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja nedelja u Nišu uz koncerte, knjige i radionice

Mališani iz Niša od ponedeljka 30. septembra, pa sve do petka 4. oktobra, imaće prilike da učestvuju na radionicama gde će učiti kako da izrađuju stvari od lišća i povrće, ali i da prisustvuju koncertima i promociji knjige Miloša Petkovića.

Za ovogodišnju Dečju nedelju, kako kažu u Dečjem kulturnom centru, u planu su aktivnosti za zajednički rad dece, roditelja, odnosno cele porodice i saradnika Dečijeg kulturnog centra, kroz niz kulturno-umetničkih programa i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << radionica.

U ponedeljak, 30. septembra od 11:30 biće organizovana radionica povrćijada u holu Dečjeg kulturnog centra. Narednog dana, ispred ove ustanove kulture, u 12 sati, biće održan koncert Muzičke škole Niš.

U sredu, 3. oktobra, od 11:30 kako kažu u Dečjem kulturnom centru, mališani će moći da nauče nešto o radu sa lišćem, a narednog dana i promocija knjige Miloša Petkovića Jesen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.