Debata o omladinskoj politici u Deli prostoru

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2022, 10:25

Debata o omladinskoj politici u Deli prostoru

Kako bi poboljšali omladinsku politiku u gradu, Proaktiv i Media i reform centar organizuju debatu "Omladinske politike i mladi". Pozivaju Nišlijke i Nišlije da im se pridruže na razgovoru u Deli prostoru u petak 15. aprila, od 18 sati.

Tokom debate, učesnicima će predstaviti ranije projekte, kao i one koji su planirani za budućnost.

Debata "Omladinske politike i mladi" okupiće zainteresovane građane na lokalu, kako bismo analizirali postignute >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rezultate u lokalnoj omladinskoj politici u prethodnom petogodišnjem periodu u Gradu Nišu - kažu organizatori.

Kako navode, cilj javne debate je da pokreće stanje omladinske politike na lokalu i da se kroz diskusiju prepoznaju najveći opšti problemi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.