Dan Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Nov.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu

3. decembra 2015. godine Fakultet umetnosti u Nišu proslavlja 13 godina postojanja i rada. Tim povodom organizovano je niz manifestacija.

Svečana akademija povodom proslave Dana Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu biće održana u četvrtak, 3. decembra 2015. godine u Koncertno-izložbeni prostor FU, Knjaževačka 2a sa početkom u 12 časova.

Na proslavi će se pored predstavnika Fakulteta prisutnima obratiti i visoke zvanice.

Biće dodeljene >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i Povelje najboljim studentima Fakulteta za izuzetne rezultate postignute u umetničkoj aktivnosti tokom studiranja kao i Plakete - najviše priznanje Fakulteta i Zahvalnice pojedincima i institucijama koje su dale svoj doprinos u razvoju Fakulteta.

Svečanost će, pored Hora Fakulteta, upriličiti i nastupi profesora i studenata Fakulteta sa Departmana za muzičku umetnost.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Obeleženo 55 godina od osnivanja Elektronskog fakulteta (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Nov.2015

Elektronski fakultet je svečanom akademijom obeležio 55. godišnjicu. Projekti i međunarodna saradnja je ono čime se ovaj fakultet trudi da poboljša uslove studiranja, rekao je dekan fakulteta Dragan Janković. Elektronski je ove godine konkurisao za izgradnju dodatnog prostora koji bi, između...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.