DINKIĆ EKSPRES

Izvor: Kurir, 10.Dec.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINKIĆ EKSPRES

BEOGRAD - Dinkiću nije potreban teleport! Ministar ekonomije juče je radni dan započeo u Beogradu, a završio ga u Nišu! Za svega šest sati uspeo je da se sastane s južnokorejskom državno-privrednom delegacijom (9.30), a zatim i sa ambasadorom te zemlje Kimom Jonghaeom (10.00). Nakon toga je u

BEOGRAD - Dinkiću nije potreban teleport!

Ministar ekonomije juče je radni dan započeo u Beogradu, a završio ga u Nišu! Za svega šest sati uspeo je da se sastane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s južnokorejskom državno-privrednom delegacijom (9.30), a zatim i sa ambasadorom te zemlje Kimom Jonghaeom (10.00).

Nakon toga je u selu Lalinac kod Niša otvorio most na Južnoj Moravi dužine 155 metara (12.30). Ubrzo se našao u obilasku industrijske zonu Donje Međurovo (15.00), da bi konačno u 16 časova održao sastanak s gradonačelnikom Niša.

U Dinkićevom kabinetu kažu da ministar samo radi svoj posao.

- Trudi se da pruži maksimum. Svi misle da je u kampanji, ali to nije istina. Ministar u stvari radi punom parom - ističu njegovi saradnici.

Ćirić zamena u Vladi

Zbog obaveza Mlađan Dinkić nije mogao da prisustvuje jučerašnjoj sednici Vlade u 13 časova. Umesto njega, u Nemanjinoj 11 bio je državni sekretar u Ministarstvu ekonomije Nebojša Ćirić.

* Beograd 09:30 - Sastanak sa ambasadorom Južne Koreje

* Beograd 10:00 - Sastanak sa privrednicima iz Južne Koreje

* Selo Lalinac 12:30 - Otvaranje mosta na Južnoj Moravi

* Donje Međurovo 15:00 - Obilazak industrijske zone

* Niš 16:00 - Sastanak sa gradonačelnikom Niša

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.