Čuvar niškog Elmonta brutalno pretučen

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvar niškog "Elmonta" brutalno pretučen

Radnik obezbeđenja preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom “Elmont“ životno je ugrožen nakon što su ga sinoć u krugu fabrike pretukle četiri još neidentifikovane osobe.

Čuvar D. S. zadobio je teške telesne povrede, a kako kažu u niškom Kliničkom centru, priključen je na aparate i bori se za život.

Motiv napada zasada se ne zna, a u policiji ističu da rade na identifikaciji počinilaca i utvrđivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << okolnosti.

Direktorka “Elmonta” Gordana Labović napominje da ništa nije nestalo, te da razlog napada verovatno nije pljačka.

Ovde je verovatno motiv netrpeljivost. Reč je o zverskom ponašanju i napadu, naš dugogodišnji radnik je brutalno pretučen i nadamo se da će preživeti. Naši radnici, među kojima su osobe sa fizičkim invaliditetom i mentalnim smetnjama, jako su uznemireni i plaše se za svoj život - ističe direktorka Labović.

Ona napominje da su radnici “Elmonta” i ranije imali problema - često su ih napadali, maltretirali kad izađu na ulicu, tražili od njih novac i gađali ih kamenjem.

Imali smo i dve veće krađe i jedan pokušaj obijanja preduzeća. Nažalost, sve se završavalo na uviđajima i N. N. licima - kaže Labovićeva.

Veruje, kaže, da će ovog puta napadači biti uhvaćeni i kažnjeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.