CRTA: Naprednjaci dobili više od 4000 glasova

Izvor: NiskeVesti.rs, 04.Maj.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRTA: Naprednjaci dobili više od 4000 glasova

Do 20 sati na glasanje za ponovljene parlamentarne izbore na 15 biračkih mesta je izašlo ukupno 41,9 odsto što je 8.227 građana upisanih u birački spisak, saopštila je CRTA posmatračka misija "Građani na straži". Najviše glasova dobila je Srpska napredna stranka.

Izborna lista "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" osvojila je 4.292 glasova. Nakon njih sledi koalicija Dveri-DSS sa osvojenih 1.996 >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << glasova, zatim koalicija okupljena oko SPS-a 623 glasova, lista "Dosta je bilo-Saša Radulović" 328 glasova, Srpska radikalna stranka – 242 glasova, koalicija LDP-SDS-LSV 241 glasa i lista "Za Pravednu Srbiju - Demokratska stranka" 195 glasa. Broj nevažećih listića je bio 116, saopštila je CRTA posmatračka misija "Građani na straži".
"Izborni proces je prošao u skladu sa zakonskim procedurama, uz izolovane slučajeve na četiri biračka mesta gde je nekolicini ljudi dozvoljeno da glasaju bez važećih isprava. Takođe, zabeleženo je i da je na biračkom mestu Pantelej 13 u Nišu jedan glasač je prijavio biračkom odboru da je bio nagovaran, neposredno pre ulaska na biračko mesto, da glasa sa jednu stranku", saopštila je CRTA.



Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Dveri

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jagodini najviše glasova za koaliciju SPS-JS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2016

Na ponovljenim republičkim izborima, na biračkim mestima Bresje i Ribnik, u Jagodini najviše glasova osvojila je koalicija Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije- Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma sa 180 glasova, na drugom mestu je lista Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje sa 173 glasa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.