Boemski pank bend Jorgovani u Nišu proslavlja deceniju postojanja

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2022, 19:28

Boemski pank bend "Jorgovani" u Nišu proslavlja deceniju postojanja

"Žestoka muzika koju možeš da slušaš i kad si tužan i kad se veseliš, na momačkoj večeri, svadbi, ali i na razvodu braka" - to je boemski pank, kažu Jorgovani, koji će u subotu 5. novembra u niškom "AKC Fuzz"-u proslaviti 10 godina postojanja. Uvertiru na koncertu napraviće im bend iz Aleksinca Bamper Iscelitelj.

Jorgovani su boemska pank atrakcija, ali i supergrupa nastala iz bendova Deponija, Žuta Minuta, Birtija i BOL. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Organizatori kažu da su jako brzo postali regionalno poznati, slave deceniju postojanja, a u Nišu nastupaju posle 4 godine, prvi put u nekom niškom klubu.

Za njihove koncerte se uvek traži karta viška i prepuni su energije, znoja, dima, alkohola i pozitivne atmosfere - dodaju organizatori.

Njihova svirka sutra počinje u 21 sat, a karte u pretprodaji mogu da se kupe u "Birtiji kod Dušana" po ceni od 600 dinara, dok će na ulazu koštati 800 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.