Blagojević: Do kraja godine pacijenti u novom KC „Niš“

Izvor: RadioCity.rs, 27.Jun.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević: Do kraja godine pacijenti u novom KC „Niš“

Blagojević je rekao da je Vlada Srbije imenovala tim inženjera na inicijiativu Ministarstva zdravlja i kancelarije kako bi bila osigurana dinamika, izvođenja radova i kvalitet radova na izgradnji novog Kliničkog centra u Nišu. Blagojević kaže, da će kada bude završen, biti remek delo, a da će pacijentima omogućiti uslove dostojne 21. veku.

Ističe da radovi na objetu idu zadovoljavajućom dinamikom, da su završeni treći, četvrti i peti sprat, a da je u toku dogovor oko >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << dinamike unošenja opreme.
„Rok za završetak radova je kraj godine, ali je on malo komforniji, pa radovi možda budu i ranije završeni. Radovi su kompleksni, pa ništa ne može da se garantuje, ali znamo da će KBC Niš do kraja godine primiti pacijente“, izjavio je Blagojević.
Govoreći o razlozima zbog kojih su kasnili radovi a koji su trebali da budu završeni u martu, Blagojević tvrdi da je „puno toga doprinelo kašnjenju, “, a kao jedan od primera naveo je „međuljudske odnose na gradilištu“.

„Radovi su izuzetnog kvaliteta i u decenijama koje su pred nama pružaće zdravstvenu uslugu visokog kvaliteta dostojnu 21. veka., i onakvu kakvu građani celog juga Srbije zaslužuju“, zaključio je Blagojević. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.