Bivši golman Voždovca stigao u Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši golman Voždovca stigao u Radnički

Tokom 13 godina profesionalne karijere Marko Knežević bio je golman 11 klubova, mahom domaćih, a sada je, kažu u Radinčkom, potpisao za klub iz Niša. 30-godišnji Beograđanin na “Čair” stiže iz Voždovca, u kome je proveo poslednje 2 sezone.

Van domovine nastupao je samo tokom jedne polusezone, pošto je čuvao mrežu Borca iz Banja Luke. Knežević je prošao omladinsku školu Partizana, koji ga je sa svega 17 godina poslao u svoju “filijalu” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Teleoptik da se kali. Usledile su pozajmice Metalcu iz Gornjeg Milanovca i Kolubari iz Lazarevca.

Kasnije je igrao još i za Banat Zrenjanin, kragujevački Radnički, Bežaniju, Javor iz Ivanjice i Smederevo. U Voždovac se vraćao u tri navrata, a poslednji put najduže je nosio dres “zmajeva”.

Ipak, veći deo minule sezone proveo je na klupi, pošto je šansu da stane mrežu dobio u 8 superligaških duela.

Podsetimo, nakon odlaska Borivoja Ristića u Larisu Radnički je ostao bez ijednog iskusnog golmana, pošto je u svojim redovima imao samo 20-godišnjeg Milorada Kojića i 18-godišnjeg Stefana Ilića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički - Lalatović ne odustaje, Partizanova deca stižu kao na traci! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2019, 11:49

Tri najnovija pojačanja, tri bivša fudbalera Partizana...Niški Radnički je ozvaničio još jedno pojačanje. Kako je juče već bilo najavljeno, novi golman vicešampiona Srbije je Marko Knežević, 30-godišnji čuvar mreže, koji je na ''Čair'' stigao iz Voždovca...Ono što je posebno zanimljivo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.