Bioskop Vilin grad uskoro u osveženom izdanju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2022, 10:06

Bioskop "Vilin grad" uskoro u osveženom izdanju

Ovog leta, bioskop sa najdužom tradicijom nastaviće svoje poslovanje u novom ruhu, na dobro poznatom mestu i u istom, prepoznatljivom duhu.

Lepa vest očekuje sve ljubitelje filma i posetioce bioskopa u srcu Niša.

Bioskop Vilin grad nakon 10 godina pružanja nezaboravnog filmskog iskustva za skoro milion posetilaca, na kratko će zatvoriti svoja vrata zbog renoviranja. U periodu od 15. avgusta, užurbano će se raditi na sanaciji i osveženju bioskopa, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bi posetioci što pre mogli da se vrate svojim omiljenim filmskim naslovima u jedinstvenom bioskopu u gradu.

Bioskop Vilin grad je nakon ponovnog otvaranja, 18. aprila 2012. godine, ugostio veliki broj posetilaca, i bio jedan od gledanijih i posećenijih bioskopa u gradu. Tokom decenije rada, bio je deo priče velikog broja građana koji su slobodno vreme sa svojim najlbližima provodili u njemu.

Takođe je veliki broj mališana prisustvovao prikazivanju najtraženijih i najgledanijih porodičnih filmova, kao i velikom broju aktivacija, radionica i rođendana.

Veliki broj sjajnih partnera je podržao aktivnosti bioskopa, tematske događaje, premijere i specijalne projekcije i time dao značajan „vetar u leđa“ razvoju bioskopa i njegovoj prepoznatljivosti danas.

Zbog velike želje da i u novoj epohi svojoj publici omogući ništa manje zabavno iskustvo, ali i da bude u skladu sa vremenom i savremenim trendovima, bioskop Vilin grad uploviće u letnje renoviranje.

Nakon napornog perioda radova očekujemo sve drage sugrađane, sjajne partnere i saradnike da nam se pridruže u kreiranju novih uspomena, isčekivanju novih premijera i događaja, pružanju nezaboravnog filmskog iskustva nekim novim generacijama u modernom ambijentu, barem još jednu deceniju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.