Bez vode sela Hum i Čokot, deo Niške Banje i ulice u Opštini Palilula

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2020, 09:53

Bez vode sela Hum i Čokot, deo Niške Banje i ulice u Opštini Palilula

Zbog vode na površini potrebno je iskopavanje u selu Hum, dok su u Čokotu radovi na priključnoj vezi, kažu u JKP Naissus, pa će ova dva niška sela do 15 sati biti bez vode. Vodu za piće do 15 sati neće imati na oni koji stanuju oko Trga u Niškoj Banji, jer ekipe Vodovoda nastavljaju radove, kao ni u ulicama u Opštini Palilula gde je u toku popravka. U selima Rujnik i Leskovik od 10 do 14 sati kružiće cisterna sa pijaćom vodom.

Na dve lokacije u selu Hum je potreban >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iskop, kažu u Vodovodu, a radnici su na terenu u Ulici Pobede br. 50 i u Braće Jankovića br. 6. Zbog ovih radova meštani će biti bez vode do 15 sati.

Na uglu ulica Jovana Babunskog i Kumanovske u Nišu je voda i na ovoj lokaciji je neophodan iskop.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Babunskog, Kumanovskoj, Vrbaskoj, Branka Radičevića pored Gradske opštine Palilula i deo Vojvode Gojka - navode u JKP Naissus.

Voda izbija iz ulične šahte na uglu ulica Moravske i Mramorske u selu Čokot, kažu u JKP Naissus, pa je zbog intervencije na priključnoj vezi moguć prekid vodosnabdevnja do 15 sati u selu.

Na Trgu u Niškoj Banji radnici Vodovoda nastavljaju radove koje su počeli u petak, navode, a zbog intervencije na vodovodnoj mreži do 15 sati će nekoliko domaćinstva biti bez vode.

U Vodovodu kažu da će po nalogu Štaba za vanredne situacije poslati auto-cisternu sa pijaćom vodom u sela Rujnik i Leskovik, koja će kružiti od 10 do 14 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.