Bez vode Gornja Vrežina, Sečanica i deo Pasi Poljane

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode Gornja Vrežina, Sečanica i deo Pasi Poljane

Na nekoliko lokacija u Nišu i njegovoj okolini voda je izbila na ulice, zbog čega su u toku popravke, kažu u Javnom komunalnom preuzeću Naissus, pa će bez vode do 15 sati biti domaćinstva u Gornjoj Vrežini, delu Pasi Poljane, selu Sečanica i jedno u Jug Bogdanovoj ulici. Nišavski okrug i Tržni centar Ambasador i dalje imaju samo tehničku vodu.

Bez vode su vikend naselje Gornja Vrežina i deo naselja oko crkve. Isto je i sa delom Pasi Poljane ispred stare >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << škole, u ulici 1.300 kaplara.

Čitava Sečanica je bez vode, navode u Naissusu, zbog vode koja je izbila na površinu, pa je potrebno raskopati mlin i centar sela.

Vode neće biti ni na adresi 6a u Ulici Jug Bogdanovoj, takođe zbog radova.

Zbog rekonstrukcije hotela Park pre 3 dana je oštećena vodovodna mreža, a Tržni centar Ambasador i Nišavski okrug i dalje nemaju pijaće vode. Za sada se ne zna do kada će u ovim zgradama u Ulici Strahinjića Bana biti samo tehničke vode, pa u Vodovodu napominju da će građani biti naknadno obavešteni o tome.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.