Bez pogodaka u derbiju juga - Radnik i Radnički podelili bodove

Izvor: JužneVesti.com, 22.Sep.2023, 19:12

Bez pogodaka u derbiju juga - Radnik i Radnički podelili bodove

U meču sa po jednom šansom na obe strane jedina dva tima sa juga Srbije u Superligi podelili su bodove. Duel 8. kola elitnog ranga u Surdulici, između Radnika i Radničkog iz Niša, završen je rezultatom 0:0. Ovo je peti remi Surduličana i prvi Nišlija ove sezone.

Najveću šansu Radnik je imao u 15. minutu kada su Kočić i Duronjić započeli akciju, Hajdarević je šutirao, ali golman Radničkog Dragan Rosić je odbranio.

Bez mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prilika većeg toka utakmice bio je niški tim, a jedinu izglednu imao u 74. minutu kada je Mesarović sa peterca pogodio stativu.

Posle 8 kola Superlige ekipa Radnika ima 8 bodova i trenutno je 10. na tabeli, dok je Radnički sa 13. sa 7 bodova.

U narednom kolu Nišlije dočekuju Železničar iz Pančeva, a Surduličani igraju u Kragujevcu sa Radničkim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.