Besplatni kursevi kineskog u niškoj Biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni kursevi kineskog u niškoj Biblioteci

Oni koji žele da nauče da govore i pišu na kineskom jeziku, mogu se do 10. marta prijaviti za besplatne kurseve koje organizuju Kineski kutak i Narodna biblioteka "Stevan Sremac” u Nišu.

Kako kažu, biće organizovana 2 kursa - Kineski jezik početni 1 i Pisanje kineskih karaktera. Časovi će se održavati u učionici Kineskog kutka koji je nedavno otvoren u niškoj Biblioteci, a nije precizirano kada će nastava početi.

Broj mesta je ograničen, a oni koji su zainteresovani mogu preuzeti prijavu na FB stranici Odeljenje Instituta Konfucije u Nišu, popuniti je i poslati na mejl marketing@nbss.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatni kursevi kineskog jezika

Izvor: Megafon.co, 01.Mar.2019

Ljubitelji kineskog jezika dobili su priliku da besplatno taj jezik nauče ili ga usavrše. Kineski kutak i Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ u Nišu raspisali su konkurs za besplatne kurseve kineskog jezika. Postoje kurs učenja početničkog kineskog jezika (kineski jezik 1) i kurs pisanja kineskih...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.