Izvor: PRObjave.com, 30.Jun.2009, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan Telenor Internet u parkovima Skejt i Proleće u Beogradu

Internet park "Proleće" danas su otvorili Miroslav Čučković, član Izvršnog veća Skupštine grada, Mirjana Božidarević, predsednica Opštine Stari Grad i Ana Krstić, menadžerka Telenor fondacije.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji, kada je Telenorov signal u Studentskom parku omogućio brzi Internet na otvorenom. Posle Beograda, Internet parkove dobili su i stanovnici Novog Sada, Niša, Kraljeva i Kragujevca. Telenorov 3G signal, koji obezbeđuje brz Internet, danas stiže do gotovo 45 odsto stanovnika Srbije u više od 200 gradova i manjih mesta.

Grad Beograd će, uz podršku Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, JKP "Zelenilo Beograd" i Uprave za energetiku, obezbediti da parkovi budu dobro osvetljeni, a javne površine uređene.

Internet u parkovima podstiče i razvoj turističke ponude grada, koji svim posetiocima Beograda omogućava da se osećaju kao i u svakoj drugoj svetskoj metropoli u kojoj mogu u realnom vremenu da budu informisani o dešavanjima u svojoj zemlji, kao i da na najbrži način saznaju sve o gradu u kome borave.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za svaki park pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 166 miliona korisnika, od čega 2,863 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1.513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.
McCann Erickson Public Relations agency
Terazije 7-9
11000 Beograd
Tel: +381 11 20 29 648
Fax: +381 11 32 85 170
Email: miloje.sekulic@mccannpr.co.rs
Web: www.mccannpr.co.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.