Beograd: Tri osobe povređene u tri saobraćajne nesreće

Izvor: Blic, 08.Feb.2011, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Tri osobe povređene u tri saobraćajne nesreće

Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 113 intervencija, od kojih 12 na javnom mestu i u tom periodu dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura. U saobraćajnom udesu koji se dogodio kod „Galenike", nešto posle 22 časa, povređen je mladić (23), vozač, koji je zadobio posekotinu glave i prebačen je u Urgentni centar, rekla je dr Macura.

Oko 19.20 časova, na auto putu kod „Ikarbursa" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u smeru ka Nišu dogodio se saobraćajni udes kada je vozilo sletelo sa puta i tom prilikom muškarac, vozač, star oko 27 godina, zadobio je povredu glave i grudnog koša, istakla je dr Macura.

U saobraćajnom udesu, nešto posle 19 časova, u Bulevaru Vojvode Mišića, preko puta sajma, u smeru ka centru grada muškarac star oko 30 godina zadobio je povrede glave i šake, ali je odbio da bude prevezen u zdravstvenu ustanovu, navela je dr Macura.

Hitna pomoć je za 24 sata obavila 232 intervencije, od kojih 59 na javnom mestu.

Ona je istakla da su se lekarima najčešće javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Dr Macura je savetovala građanima da se informišu o vremenskim prilikama i parametrima i da se čuvaju virusnih infekcija.

Ona je preporučila unošenje u organizam toplih napitaka i vitamina i adekvatno oblačenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.