Bebek: Za nišku publiku samo nezaboravne pesme

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jul.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebek: Za nišku publiku samo nezaboravne pesme

Nakon 25 godina večeras će pred Nišlije konačno izaći muzička legenda Željko Bebek, uz pratnju benda u kome svira i njegov sin Zvonimir. Na repertoaru će, kaže u emisiji 15 minuta, biti neke nezaboravne pesme bez kojih ne sme da prođe nijedan koncert, a kada bi mogao da bira njegov gost na nastupu bio bi legendarni hrvatski pevač Oliver Dragojević, sa kojim ima duet koji nikad nisu izveli uživo pred publikom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bebek: Da nije prevagnuo Brega i dalje bi bilo starog "Bijelog dugmeta"

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2019, 12:26

Prvi pevač kultnog jugoslovenskog benda "Bijelo dugme" Željko Bebek, koji je 10 godina karijere proveo u ovom sastavu, rekao je u emisiji "15 minuta" da bi slavni bend i dalje bio na pozornici i da mu nikad ne bi bilo kraja, da članovi benda nisu "stali na stranu" Gorana Bregovića.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.