Bazar zdravlja kod Niškog kulturnog centra

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jul.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bazar zdravlja" kod Niškog kulturnog centra

Nekoliko zdravstvenih pregleda, poput merenja pritiska, šećera u krvi, pregleda mladeža ili određivanja masne mase u organizmu, Nišlije će moći da obave besplatno u subotu, 6. jula. “Bazar zdravlja” održaće se, kažu u Opštini Palilula, na platou Niškog kulturnog centra u Ulici Stanoja Bunuševca.

Sem merenja krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi, pregleda mladeža i određivanja procenta masne mase u organizmu, tu je i mogućnost izračunavanja telesne mase (BMI), >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a deliće se i lifleti.

Cilj ovog projekta je promovisanje zdravih stilova života i novih mogućnosti u prevenciji i lečenju u Domu zdravlja Niš, podizanje svesti i brige o očuvanju sopstvenog zdravlja svakog stanovnika. Ovim povodom građani će moći da provere svoje zdravlje besplatno i na licu mesta - kažu u Opštini Palilula.

“Bazar zdravlja” održavaće se od 10 do 12 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bazar zdravlja u subotu, 6. jula

Izvor: Megafon.co, 05.Jul.2019

Treći po redu Bazar zdravlja se održava u subotu, 6. jula od 10 do 12 sati. Na platou ispred Niškog kulturnog centra na Bazaru učestvuju sve službe Doma zdravlja Niš. Ovom prilikom građani će moći da provere svoje zdravlje besplatno i na licu mesta.. Šta se može proveriti? Na Bazaru zdravlja...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.