Bane Jovanović gradskoj vlasti: Vi nas terate na ulicu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Dec.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Jovanović gradskoj vlasti: Vi nas terate na ulicu

Nezadovoljan odlukom odbornika niške Skupštine da rasprave o Programu razvoja grada i Programa izgradnje grada spoje u jednu tačku, odbornik Branislav Jovanović rekao je da ih gradska vlast tera na ulice. Jovanović je obećao i “promene nabolje” u ovom gradu i to garantovao svojom imovinom.

Izlaganje o važnim tačkama koje se odnose na razvoj i izgradnju Niša u narednoj godini, prema Jovanovićevoj oceni, ličilo je na uspavanku i čitaonicu. Ovo je pripisao neozbiljnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Skupštine kada se radi o ozbiljnim temama i dodao da je opoziciji uskraćeno pravo da diskutuju, pa kao rešenje vidi uličnu raspravu.

Po prvi put u istoriji grada da su tačke Programa razvoja grada i Program izgradnje grada spojene u jednu tačku. Bolje da se o tome raspravlja ovde, nego na ulici. Vi nas terate na ulicu. Umesto da ovde prodiskutujemo, makar to bilo do 10 uveče, vi nam uskraćujete i to malo prava koje imamo - rekao je Jovanović.

Jovanović je rekao i da su nužne promene u gradu i obećao je da će ih on sprovesti. Kao garanciju, "ulaže" svoju imovinu.

Potrebne su promene u ovom gradu. Promene, naravno nabolje i to štednjom i racionalizacijom. Ja vam obećavam da ćemo u prvoj godini napraviti preokret u ovom gradu. Štednjom. I to, garantujem svojom imovinom. Ličnom - rekao je Jovanović.

Na ovo je burno reagovala odbornica Zavetnika Jelena Đorđević koja je uskliknula "odmah vas za gradonačelnika". Negodovao je i odbornik SNS, doskora JS Nikola Ilić, na šta je Jovanović odreagovao opaskom da je "završio sa preletačevićima".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.