Bane Jovanović: Niš stoji u razvoju čitavu deceniju

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2023, 14:43

Bane Jovanović: Niš stoji u razvoju čitavu deceniju

Da je dugo najavljivani nastavak radova na Bulevaru Svetog Pantelejmona - ključnog bulevara za razvoj opštine Pantelej i celog grada, prazna priča kaže odbornik koalicije “Niš, moj grad” Branislav Jovanović. On kaže i da se sa radovima na tom bulevaru stalo još pre 11 godina iako je bio razvojna šansa opštine Pantelej.

Jovanović ističe da je Bulevar Svetog Pantelejmona ključan zbog toga što je praktično deo saobraćajnog prstena oko Niša.

Najavljivano >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je da će se nastaviti sa radovima na završetku bulevara koji će spojiti opštinu Pantelej i opštinu Crveni Krst kao i da se poveže Bulevar Svetog Pantelejmona sa Bulevarom Nikola Tesla. Međutim, to su sve samo prazne priče - kaže Jovanović.

Dodaje da ne samo da se na njegovoj izgradnji nije uradilo ništa od prošle vlasti, nego nije urađena ni pijaca, ni crkva, ni škola, niti jedno novo obdanište.

Zapravo bila je jedna lažna pijaca pred prošle izbore. Evo sada na tuđem zemljištu ponovo počinju izgradnju pijace. Dok smo vršili vlast u gradu omogućili smo da se ova opština ubrzano razvija, a danas nema ništa od infrastrukturnih projekata - dodaje Jovanović.

Jovanović se nada skorijim izborima i kaže da se koalicija “Niš, moj grad” za njih ubrzano priprema jer su ubeđeni da će napraviti preokret već u prvoj godini nove lokalne vlasti i da će Niš ponovo biti veliko gradilište nakon izbora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.