Avionom iz Niša za Beč tek na proleće 2021.

Izvor: RadioCity.rs, 27.Nov.2020, 05:59

Avionom iz Niša za Beč tek na proleće 2021.

Kako piše portal Fly from Niš, Wizz Air je napravio i druge korekcije kada je reč o linijama koje obavlja iz Niša. Ovaj mađarski nisko tarifni prevoznik će tokom naredne dve nedelje, jednom nedeljno saobraćati ka Bazelu, a za Memingem će ponovo leteti od 13. decembra. Redovnost saobraćaja po planiranom redu letenja uspostaviće od 17. decembra kada je reč o letovima ka Bazelu i Dortmundu, kao i za Memingem od 19. decembra.
Ranije su iz Wizz Air-a najavili da oni redovno prate tržište >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i da u zavisnosti od toga donose odluke kada je u pitanju razvoj njihovih linija. Ova mađarska kompanija će u periodu od 17. decembra do 16. januara leteti ka Bazelu tri puta nedeljno, i to utorkom, četvrtkom i subotom. Nakon toga letove ka ovim destinacijama obavljaće dva puta nedeljno. Ka Memingemu će za vreme praznika ova kompanija saobraćati utorkom i subotom, a od 13. januara sredom i nedeljom.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.