Arhitekta Ivan Redi otvara “Mesec uspešnih Srba u Austriji”

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arhitekta Ivan Redi otvara “Mesec uspešnih Srba u Austriji”

U ponedeljak 4. aprila od 19:30 sati u “Deliju” u Nišu, publika će razgovarati sa niškim arhitektom Ivanom Redijem, koji živi u Gracu, o čijim će životnim i profesionalnim iskustvima slušati u okviru “Meseca uspešnih Srba u Austriji”.

Nakon martovskih skajp druženja sa uspešnim Srbima u Švedskoj, Ivan Redi će biti prvi od četvoro naših ljudi koji će govoriti okupljenima kako su u ovoj alpskoj zemlji izgradili karijere.

Zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će od Redija, sina poznatog niškog arhitekte istog imena, saznati “kako je to voditi jedan od prestižnih arhitektonskih studija koji razvija inovativna okruženja”.

Redi je rođeni Nišlija i austrijski arhitekta, dizajner, umetnik, istraživač i predavač. Direktor je studija “Ortlos Space Engineering” sa sedištem u Londonu i Gracu, osnovan 2000. godine kao mreža interdisciplinarnih partnera, koji neprestano širi granice arhitektonskih polja korišćenjem vrhunske tehnologije - kažu organizatori iz Udruženja “Mladi ambasadori”.

Njegovi radovi su, kažu, objavljeni i izlagani u mnogim zemljama, uključujući i na Venecijanskom Bijenalu 2000. i 2008. godine. Predavao je na Tehničkom univerzitetu u Gracu, “Bartlett Universiti College” u Londonu i držao predavanja po celom svetu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.