Ansambl Oro igra za pomoć izgradnji dečje onkologije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ansambl "Oro" igra za pomoć izgradnji dečje onkologije

Godišnji koncert Akademskog folklornog ansambla "Oro" biće održan u utorak 22. marta u 20 sati u Domu vojske, a prihod od ulaznica koje će koštati 200 dinara namenjen je za pomoć izgradnje Odeljenja dečje hematoonkologije u Nišu.

Novac se prikuplja u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka koji je ovu akciju pokrenuo februara prošle godine jer su, prema njihovom mišljenju, deci koja se leče u Nišu neophodni bolji uslovi.

Prikupljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << novca za ovo odeljenje NURDOR je posvetio i Dan dece obolele od raka kada se pomoć za istu namenu prikupljala u 23 grada u Srbiji kada je prikupljeno oko milion dinara.

Za prvu fazu radova i natkrivanje dečjeg onkološkog odeljenja, koje je inače malog kapaciteta i u lošem stanju, potrebno je 200.000 evra.

Čitav projekat podrazumeva izgradnju dvospratne zgrade na 750 kvadratnih metara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.