Amerikanac dobio po nosu, Nišlija priveden

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Nov.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac dobio po nosu, Nišlija priveden

Kako su saopštili u PU Niš, policija je uhapsila mladića A.L. starog 21 godinu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede. Nakon verbalne rasprave ispred jednog niškog kafića, osumnjičeni se potukao sa Amerikancem i pritom mu slomio nos.

"A.L. se tereti da je oštećenom američkom državljaninu zadao udarac u predelu nosa, nakon što se noćas oko 3 sata ispred jednog kafića u Nišu potukao i posvađao sa njim", piše u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << PU Niš.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu u Nišu.

Amerikanac je primljen na ORL kliniku KC Niš, zbog preloma nosne kosti, urađena mu je repozicija i pacijent je pušten na kućno lečenje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Amerikanac pretučen u Nišu ispred kafića

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2017

Nakon što su se posvađali ispred jednog kafića Nišlija se potukao sa Amerikancem i slomio mu nos Jedan 35-godišnji Amerikanac lakše je povređen u tuči koja se u noći između četvrtka i petka, u ranim jutarnjim satima dogodila ispred jednog kafića u Nišu. Nakon tuče...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.