Akustična svirka “Galije” uživo na Radio Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akustična svirka “Galije” uživo na Radio Beogradu

Niška rok grupa “Galija” prirediće za prijatelje benda i fanove specijalan akustičan nastup u Studiju 6 Radio Beograda. Mini koncert će uživo prenositi Radio Beograd 202, u ponedeljak 26. decembra od 13 sati.

Jedan od retkih preostalih starih tonskih studija u našoj zemlji, ugostiće bend koji je pre 40 godina počeo da osvaja publiku širom tadašnje Jugoslavije.

Pred veliki slavljenički koncert u Hali sportova, “Galija” je odlučila da se sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pesama iz raznih faza svoje karijere predstavi manjom, intimnijom svirkom u sasvim odgovarajuće odabranom Studiju 6 - navode organizatori.

Pored živog prenosa na radiju, ljubitelji akustičnog zvuka će “Galijin” nastup moći gledaju uživo na portalu RTS-a, kao i preko YouTube kanala Radio Beograda.

Podsetimo, niški muzičari su nedavno, povodom 40 godina postojanja, objavili singl “Nešto me goni”. Frontmen grupe Nenad Milosavljević je tada rekao da pesma “na simboličan način govori o muzičarima i ostalim umetnicima koji postoje i rade 30, 40 ili 50 godina”. Nišlije će koncertom u Beogradu 29. decembra u Hali sportova proslaviti 4 decenije na muzičkoj sceni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Naoružanje koje stekneš učenjem, spasava od propasti"

Izvor: B92, 25.Dec.2016

Frontmen grupe "Galija" Nenad Milosavljević najavio je da će koncert 29. decembra u Hali sportova, povodom 40 godina tog sastava, biti retrospektiva svega što je bilo bitno u njihovoj karijeri..."Imali smo dosta tih prelomnih trenutaka pa smo menjali kurs zavisno od faze i mislim da je logično da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.