Nina Lečić se vratila staroj ljubavi?

Izvor: Svet, 15.Mar.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Lečić se vratila staroj ljubavi?

Nina Radulović Lečić pomirila se sa teniserom Filipom Krajinovićem.
Pre nego što se vratila sportisti, voditeljka je ostavila vojnika sa kojim je bila nekoliko nedelja.
Prema saznanjima “Kurira”, bivša žena Branislava Lečića kraljem prošle nedelje u večernjim satima je bila s teniserom u jednom zemunskom restoranu.
Prema rečima očevidaca, Nina nije skidala osmeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << s lica dok ju je Krajinović ljubio i držao za ruku.

Објава коју дели Nina Lecic (@nina_lecic) дана 9. Мар 2017. у 9:52 PST


“Delovali su zaljubljeno i srećno. Sedeli su za stolom koji je bio u uvučenijem delu restorana. Dugo su pričali, smejali se, a onda su počeli da se ljube preko stola i drže za ruke. Zadržali su se oko dva i po sata”, otkriva izvor, koji je bio na licu mesta.
Inače, Filip je inicirao viđanje s Ninom čim je iz Monte Karla došao u Beograd.
“Krajnoviću nije bilo svejedno jer je mnogo zavoleo voditeljku i želeo je da se vidi sa njom. Svestan je grešaka koje je nesvesno pravio zbog ljubomore i spreman je da ih ispravi. S obzirom na to da je teniser mnogo nedostajao Nini, odlučila je da obnovi vezu s njim. Ne viđaju se svakog dana jer je Filip maksimalno posvećen treninzima, ali kad usklade svoje obaveze, vreme provode zajdeno”, kaže izvor za “Kurir” i dodaje da su jedno drugo upoznali i sa svojim prijateljima.

Објава коју дели Filip Krajinovic (@krajinovic_filip) дана 9. Феб 2017. у 11:36 PST


Teniser nije želeo da demantuje ove priče, već je rekao da će se njegovi komentari odnositi isključivo na sport, a Nina uspešno izbegava da daje izjave za medije.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Branislav Lečić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NINA RADULOVIC SE VRATILA STAROJ LJUBAVI

Izvor: medio.rs, 15.Mar.2017

Nina Radulović pomirila se sa teniserom Filipom Krajinovićem...Pre nego što se vratila sportisti, voditeljka je ostavila vojnika sa kojim je bila nekoliko nedelja...Prema saznanjima “Kurira”, bivša žena Branislava Lečića kraljem prošle nedelje u večernjim satima je bila s teniserom u jednom...

Nastavak na medio.rs...

Nije dugo tugovala: Nina Radulović ponovo uživa u ljubavi!

Izvor: Story, 15.Mar.2017

Nedavno su svi mediji preneli da je popularna voditeljka raskinula s teniserom Filipom Krajinovićem, ali u njenom ljubavnom životu opet ima turbulencija.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.