Leka slavio ispred porodilišta

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leka slavio ispred porodilišta

Ponosni tata Branislav Lečić juče je konačno dočekao da iz porodilišta izvede mladu suprugu Ninu Radulović i sina Lava, a pravo slavlje upriličeno je odmah na izlasku iz "Narodnog fronta"!

Kako se parkirao ispred bolnice, Leku je dočekala harmonika, koja mu je odmah nabacila osmeh od uva do uva, a onda se okrenuo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi pozdravio ekipu fotografa koji već nekoliko dana čekaju ne bi li uslikali novopečene roditelje s bebom.

"Idem po Ninu i Lava, brzo ćemo izaći", rekao je glumac odmah pošto je izašao iz automobila i otišao u porodilište po suprugu i sina. Kako ne bi pravi pravili gužvu, mama Nina i tata Branislav su se dogovorili da dođe sam, a njeni roditelji će ih sačekati kod kuće.

"Odlično se osećam! Porođaj je protekao u najboljem redu i kao što vidite na vreme napuštamo bolnicu! Jedva čekam da stignemo kući i uživamo u predstojećim danima", rekla je mama Nina.

Muzičara koji je išao za njim i svirao, Branislav Lečić je okitio, a častio je i momka koji je pomogao Nini i njemu da otvore vrata od džipa i koji je pridržao stvari.

"Evo, časti sebe nečim", rekao je Leka da bi potom otkrio koliko je srećan. "Lav nam je hvala bogu živ i zdrav i jedva čekamo da stignemo kući i uživamo gledajući ga! Presrećni smo, a naši osmesi govore više od reči", rekao je Lečić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.