Domaće zvezde vozile novinare

Izvor: Blic, 10.Jun.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaće zvezde vozile novinare

Brojni predstavnici naše javne scene juče su učestvovali u trci automobilima „opel insignia”, a pobedila je voditeljka Nina Radulović.

Nenad Radujević bio je drugi u trci - Pobednica: Nina Radulović

Trka je startovala kod kafića „Sensa” u Novom Beogradu, a završila se ispred vile „Jelena”. Za volanom su bili Nenad Radujević, Srđa Popović, Suzana Perić, Marko Vjetrović, Duška Jovanić, Vukašin Brajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz OT benda, a svaki od poznatih vozio je jednog novinara. Trka je startovala oko jedan sat po podne, a iako je saobraćaj bio gust, vozači su se uspešno probijali. Iako je Radujević (u društvu novinarke „Blica”) na početku pretekao sve, ipak ga je prestigla Nina Radulović, koja je i pobedila. Drugo mesto osvojio je Radujević, a treće Srđa Popović. Tri najbolja vozača dobila su nagrade, a društvo se na kraju okupilo u vili „Jelena” kako bi nazdravili manifestaciji koju su organizovali magazin „Hello” i „Opel”.
Pogledaj vesti o: Nina Radulović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.