Nakon PORODIČNE DRAME, oglasio se suprug Nikoline Pišek! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 13:26

Nakon PORODIČNE DRAME, oglasio se suprug Nikoline Pišek! (FOTO)

Nije mu bilo lako!

Nakon što su se proteklog vikenda Nikolina Ristović i njena kćerkica Una otrovale ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu, sada se oglasio i njen suprug Vidoje.

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio dve Unine fotografije.

- Junak moj, ogladnio... I navalio na sir - napisao je Vidoje ispod fotografije koja je snimljena u hotelu u kojem će porodica Ristović privremeno boraviti.

On je takođe, podelio i fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz bolnice na kojoj šestogodišnja devojčica nosi masku s kiseonikom.

Podsetimo, Nikolina i njena kćerkica Una u bolnici su završile u nedelju u ranim jutarnjim satima sa teškim trovanjem plinom.

Spasila ih je reakcija njenog supruga Vidoja Ristovića koji je, nakon što mu je ranije Nikolina najavila da se ona i Una ne osjećaju dobro, insistirao na tome da odmah odu kod lekara, a kad mu se supruga kasnije nije javljala na telefon, počeo je redom zvati njihove prijatelje. Jednog je uspeo dobiti te je ovaj odmah pozvao policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata, te su ih transportovali u bolnicu.

Vatrogasci su u stanu izmerili sedam puta veću količinu plina od dozvoljene. Nikolina se javila iz bolnice te apelovala na sve da nabave detektor CO.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.