Nikolija Jovanović smanjila usne?

Izvor: Svet, 08.Jul.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija Jovanović smanjila usne?

Nikolija Jovanović navodno je posetila estetskog hirurga kako bi smanjila usne, jer je smatrala da je preterala sa prethodnim povećavanjem.
Nedavno je objavljeno da je Nikolija opet uvećala usne, što je izazvalo negativne reakcije u javnosti, jer su mnogi smatrali da je preterala sa “kubikažom”.
Jovanovićeva je zato, na nagovor bliskih ljudi koji su takođe smatrali da joj ne trebaju tolike usne, ovoga puta otišla na smanjivanje, piše “Informer”.
Pogledaj vesti o: Nikolija Jovanović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikolija Jovanović smanjila usne?

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2015

Nikolija Jovanović navodno je posetila estetskog hirurga kako bi smanjila usne, jer je smatrala da je preterala sa prethodnim povećavanjem...Nedavno je objavljeno da je Nikolija opet uvećala usne, što je izazvalo negativne reakcije u javnosti, jer su mnogi smatrali da je preterala sa “kubikažom”...Jovanovićeva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.