Nišvil na Egzitu

Izvor: Blic, 04.Jul.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišvil na Egzitu

Egzit će ove godine podržati i ugostiti Nišvil Džez festival a dva benda iz ovog grada stižu na Petrovaradin.

Sa Nišvila stiže bend Proces koji će nastupiti na Fusion bini u petak, 12. jula i fank džez sastav Krembou koji će i ove godine nastupiti na Sajmu omladinskog tuizma "Youth Fair", u sklopu zagrevanja za predstojeći Egzit.

Proces je ska pank bend koji pleni pozitivnom energijom već više od 15 godina, a Krembou će dočarati delić prave atmosfere >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nišvila.

- Stvaranje brendova u kulturi je težak i mukotrpan posao. Srbija nije tako bogata brendovima da bi ih se lako odricala. Upravo država i lokalna samouprava imaju višestruke koristi od od ovakvih manifestacija kroz indirektno oporezivanje svih onih koji zarađuju oko festivala. I Egzit i Nišville promovišu evropske vrednosti kulture i tolerancije predstavljajući svetski priznate izvođače ne zapostavljajući ni svoju tradiciju angažovanjem kvalitetnih domaćih umetnika. Nišvil džez festival srdačno zahvaljuje Egzit timu na podršci u opstanku Nišvila - a i raduje se uspostavljenoj saradnji - rekao je ovim povodom direktor Nišvila Ivan Blagojević.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRŠKA: Džez festival “Nišvil” na Egzitu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2013

Zahvaljujući se na podršci timu Egzita, Ivan Blagojević direktor džez festivala "Nišvil" rekao je da Srbija nije tako bogata brendovima da bi ih se lako odricala

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.