Niš - delić slagalice Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš - delić "slagalice Srbije"

Kojim gurmanskim specijalitetima se Niš može pohvaliti, ko je bio car Konstantin, po čemu je “Nišvil” specifičan i zašto treba investirati u ovaj grad, zainteresovani mogu saznati na sajtu serbianpuzzle.rs.

Ovaj sajt je pokrenulo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave sa idejom da svake nedelje promoviše različite srpske gradove na zanimljiv način.

Namera je, kažu, da svaka lokalna samouprava bude predstavljena domaćoj i stranoj javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kako bi zainteresovani došli u Srbiju i investirali.

Slika Srbije ne sme i ne treba da bude samo slika glavnog grada. Naš je cilj da svaka opština i svaki grad Srbije imaju jednake šanse. Nadam se da ćete uživati zajedno sa nama u sklapanju slagalice naše Srbije - kaže ministarka Kori Udovički.

Do sada je na ovom sajtu promovisana i Bela Palanka, o kojoj zainteresovani mogu da saznaju nekoliko zanimljivosti - da iz ovog kraja potiče legenda jugoslovenskog fudbala Rajko Mitić, kako se prave banice i vrtke, zašto posetiti “Dane igre” i šta je to čime ova mala opština može privući investitore.

Osim toga, za sada se na sajtu mogu naći i zanimljivosti o Negotinu, Bogatiću i Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.